a

Na de introductie van Funky Fifth op KOZ-Festival in 2017 waren de verwachtingen naar 2018 hoog gespannen!
Waarmee zou Funky Fifth dit jaar komen….?

Deze editie heeft Funky Fifth ervoor gekozen voor een stage met het “boilerroom” opzet. Een stage waar de bezoekers rondom de DJ booth konen lopen. Iets dat niet eerder vertoond is door Funky Fifth.
Dit “boilerroom” principe maakte dat de stage een bijzondere verschijning was op het KOZ-Festival. Bezoekers werden nog meer betrokken bij Funky Fifth. En er was meer interactie met DJ’s en het publiek.

Grote herkenbare “FUNKY FIFTH” letters prijkte hoog boven het festival terrein uit. Met de robuuste uitstraling van de stage i.c.m. fraaie (hang)planten en fonteinen. Maakte dat Funky Fifth ook dit jaar wederom positief werd ontvangen werd door het KOZ-Festival publiek. Op zaterdag avond waren er op het hoogte punt naar schatting ruim 600 bezoekers bij Funky Fifth. Hierop is het Funky Fifth team supper trots!

We spreken onze dank weer uit naar de organisatie van KOZ-Festival. Ook naar de DJ’s uit onze talentroom en Entourage & Hermanos! Deze lokale DJ’s hebben ervoor gezorgd dat we een mooie diversiteit aan House in de line-up konden bieden.

Als het aan Funky Fifth ligt, zien we elkaar weer op KOZ-Festival 2019!